perjantai 2. joulukuuta 2011

2.12.

Hei taas! Nyt minulle Tasku-tontulle kerrotaan tarina, jihuu. Voin ainakin kurkkia sitä täältä näppiksen päältä, jännää!



Minäkin osallistuin vähän kirjoittamiseen

Joulupukin retki

Olipa kerran synkkä ja luminen talviyö ja joulupukki oli eksynyt. ‎"Voi voi", pukki päivitteli. "Mihinköhän minä olen joutunut?" hän mietti.Koska pukki oli nykyaikainen hän otti esiin älypuhelimen ja yritti paikantaa missä hän on.Yrittämiseksi se kuitenkin jäi, sillä pukilla oli nimeltämainitsemattoman operaattorin kehno nettiyhteys. 

Pukki oli siis edelleen täysin hukassa.Pukki kaivoi taskustaan vanhan rikkinäisen kartain ja yritti suunnistaa sen avulla löytääkseen reitilleen.Vaan mitäpä maamerkkiä pukki olisi käyttänyt, kun ympärillä oli pelkkiä havupuita? "Tietäisiköhän porot, missä ollaan?" pukki ajatteli. ‎"Petteri!" huusi pukki. "Sinun avullasi olen löytänyt perille monet monet kerrat, tietäisitkö sinä, missä päin oikein olemme?" Petteri mulkaisi pukkia kummissaan ja ajatteli itsekseen, että pukille on todella tainnut iskeä dementia pahemman kerran...

Aloitettiin kirjoittamaan siis tällaista jatkotarinaa ammattistarttilaisten kanssa! Tarina saikin jo ihan kivan alun!

Sinä voit osallistua jatkotarinaan kommentoimalla alle sen, miten sinun mielestäsi tarina jatkuisi! Missä Pukki ja Petteri ovat?

3 kommenttia:

  1. Pukki oli menettänyt muistinsa, koska reki oli pudonnut suoraan metsikköön kun Petterin nenä oli sammunut.

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Moneltaista salaliittoteoriaa tulee mieleen:
    - Onko ruotsalaisilla sormensa pelissä?
    - Olisiko muorilla sormet pelissä?
    - Entä jos tontut eivät jaksakaan enää jokavuotista lahjarumbaa?

    Entä pukin dementia? Keksiikö Petteri ratkaisun? Eihän dementia pahene? Mitä siitä seuraisi..

    Toivottavasti Korvatunturin Konera-liittymä alkaa toimia - tai kartasta löytyy vihjeitä...

    t. Pia-tonttu

    VastaaPoista
  3. Mietittiin yhdessä, että pukki eksyi kun tippui reen kyydistä ja kaikki lahjat hautautuivat syvälle lumeen. He lähtivät rämpimään kovassa lumipyryssä ja he löysivät vihdoin pienen mökin keskellä metsää, ja saivat sieltä onneksi yöpaikan ja paljon lämmintä juotavaa. Mökin isäntä myös auttoi heitä löytämään lahjat ja niin Joulu pelastui.

    Laura, Karoliina ja Henna.

    Tai sitten, vastaan tulisi reki koirien vetämänä ja kyydissä olisi vanha mies, joka tarjoaisi heille kyydin kyläänsä jossa he voisivat yöpyä. Mutta pukkipa ei halunnut yöpyä vaan jatkaa matkaansa sillä joululahjat pitäisi saada tänä iltana jaettua kaikkiin koteihin ympäri maailmaa.
    Vanha mies kertoi että heillä olisi puhelin kylässään jolla pukki voisi soittaa tontuille, että tontut löytäisivät pukin ja porot.

    VastaaPoista