torstai 8. joulukuuta 2011

8.12.

Terveppä terve!

Minä Tasku-tonttu Sain tänään kaksi kuvaa tonttutovereistani Alhmannilta! Nämä kaksi tonttua syntyivät Ahlmannin ammattistartin toimesta. Nämä tontut tulisivat mieluusti kenen tahansa kotiin siivoamaan ja kokkaamaan. Ahkeria siis, kuten me kaikki tontut!



Tapio-tonttu

Erkki-tonttu

Mites teillä nuo joulusiivoukset ja leipomiset?
Onko tapana siivota kaappien perukoita myöten vai siivotaanko jouluksi ollenkaan? Entäs joudutteko osallistumaan näihin puuhiin? ;)
Kommentoi alle!

3 kommenttia:

  1. Ihanat Tapio ja Erkki! :) Ottaisin mieluusti joulusiivousavuksi, koska kyllä sitä nyt hieman tavallista tarkemmin täytyy jouluksi siivota...

    t. Anna Varustamo

    VastaaPoista
  2. Kiitos Erkille ja Tapiolle kun näyttäydytte näin joulun alla ja vielä meidän Varustamon luukussa:-) Onko siellä Ahlmanilla näkynyt tallitonttua ja navettatonttua? Minua niin haluttas nähä semmoisia kun en ole koskaan nähnyt:-)?

    Mitä joulusiivoukseen tulee, niin ei meillä kyllä kaappeja siivota, tai enpä tiedä vaikka äiti siivoaisikin. Aina ne näyttävät minusta yhtä puhtailta. Mutta hopeat pitää kirkastaa ja se teetetään meillä lapsilla; no ihan kivaa hommaa - kivenpaa ainakin ku kaappien siivous;-)

    t.Max Varustamo

    VastaaPoista
  3. Kaikki TAOlaiset olivat ahkerina taksvärkkipäivänä 5.12.2011. Sai kotona siivota oikein kybällä :) Muina päivinä sitten siivotaan ilman rahallista avustusta tietysti.

    t. Pia-tonttu

    VastaaPoista